www.irisdenkt.nl
Valuta:
zwarte parka dames, gewatteerde jas heren ,gewatteerde jas dames ,lange leren jas dames ,heren leren jas, nep bontjas
<
Thuis ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren


Bevestig uw verzendadres voordat u ervoor betaalt, uw telefoonnummer is nodig.

Items worden doorgaans binnen 2 werkdagen na uw betaling verzonden.

U zult nooit in het ongewisse zijn over uw orderstatus. Een trackingnummer wordt direct na verzending van uw pakket naar u verzonden. De transittijd van een pakket duurt normaal gesproken 3-5 werkdagen, afhankelijk van de bestemming. Als u op het platteland woont, kan dit nog een of twee dagen duren. Feestdagen, staking, oorlog en andere niet-kunstmatige factoren vallen buiten de controle van de Post.

Onze werkdag is van maandag tot vrijdag met uitzondering van feestdagen.

Verzendkosten

Onze verzendkosten worden op basis van uw keuze naar de lokale valuta geconverteerd, ongeacht hoeveel paren u bij uw bestelling koopt. De verzendkosten worden automatisch in het totaal toegevoegd wanneer u de betaling verzendt.

Nadat uw pakket is verzonden, ontvangt u een verzendbevestiging per e-mail met het trackingnummer van uw bestelling. U kunt uw bestelling volgen via de onderstaande trackingwebsites met behulp van uw trackingnummer:

http://www.ems.com.cn/english.html

http://www.dhl.com/en.html/

Uw recht om te annuleren

Maak je geen zorgen als je wilt annuleren. We zullen uw bestelling niet verwerken totdat u ervoor betaalt, dus vergeet het gewoon! Als u de bestelling na uw betaling wilt annuleren, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Houd er rekening mee dat we uw bestelling niet kunnen annuleren nadat uw artikel is verzonden. Voor uw gemak, denk erover na voordat u uw bestelling plaatst.

terugkeer

Alle producten worden zorgvuldig gecontroleerd vóór levering. Laat ons uw problemen per e-mail weten, aangezien elk probleem niet door u zelf kan worden opgelost.

Alle producten van onze website kunnen binnen 14 dagen na ontvangst worden geruild of geretourneerd. De artikelen moeten worden teruggestuurd in hun originele, onbeschadigde verpakkingstoestand en in een ongebruikte staat. Houd er rekening mee dat zodra uw retourartikelen zijn ontvangen en versleten of vies zijn gevonden, deze artikelen naar u worden teruggestuurd. Neem contact met ons op voordat je dit doet en wacht tot je ons antwoord ontvangt.

Exchange

De verzendkosten, alle rechten, belastingen en extra kosten voor internationale uitwisselingen zijn voor rekening van de klant, met uitzondering van het defecte artikel dat we verzenden. Stuur ons een e-mail met het trackingnummer zodra het pakket is verzonden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor geretourneerde producten die verloren zijn gegaan in de post.

Opmerking:

Verzendkosten kunnen niet worden gerestitueerd.

Als de artikelen problemen van niet-kwaliteit zijn, moeten klanten portokosten voor verzendkosten toevoegen.

Het duurt een tot twee weken voordat de teruggave is voltooid en er is ten minste één betalingscyclus om het tegoed op uw account weer te geven.

Neem contact met ons op om contact op te nemen met de klantenservice voor vragen om een ​​Return Authorization te verkrijgen.

Verpakking Verzenden van uw retourorder

Pak uw ongedragen artikel opnieuw in de originele verpakking in.

Voeg een redencode toe op de pakbon voor elk artikel dat u wilt retourneren.

Voeg de pakbon toe aan de zending en bewaar een kopie voor uw administratie.

Vul uw retouradres in op het etiket, plak het in uw pakket en lever het af bij het dichtstbijzijnde postkantoor. Helaas zijn wij niet verantwoordelijk voor verloren of beschadigde pakketten op de terugreis.

Uw recht om te annuleren

Maak je geen zorgen als je wilt annuleren. We zullen uw bestelling niet verwerken totdat u ervoor betaalt, dus vergeet het gewoon! Als u de bestelling na uw betaling wilt annuleren, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Houd er rekening mee dat we uw bestelling niet kunnen annuleren als uw artikelen eenmaal zijn verzonden. Voor uw gemak, denk erover na voordat u uw bestelling plaatst.

Terug