www.irisdenkt.nl
Valuta:
zwarte parka dames, gewatteerde jas heren ,gewatteerde jas dames ,lange leren jas dames ,heren leren jas, nep bontjas
<
Thuis ::  Privacy verklaring

Privacy verklaring


Privacy verklaring Betaling Veiligheid Creditcardbetaling op onze website door visum van derden is beveiligd, zonder risico, op hetzelfde moment accepteren we andere betalingen, zoals Moneygram, Westunion. Elk verzoek, neem dan gerust contact op met onze klantenservice, zij zullen hun best doen om u te helpen. Bedankt voor uw bezoek, geniet van uw winkelen. We respecteren uw privacy en waarderen uw bedrijf. Wij verstrekken nooit uw accountcontact- of betalingsinformatie aan derde partijen, leveranciers of serviceproviders, tenzij dit absoluut noodzakelijk is om uw transactie en bestelling af te ronden. Onze toewijding aan uw privacy Uw privacy is belangrijk voor ons. Om uw privacy beter te beschermen, wordt in de volgende kennisgeving uitgelegd welke informatie we verzamelen, hoe deze wordt gebruikt, hoe deze wordt beveiligd en hoe u contact met ons kunt opnemen als u zich zorgen maakt. Welke informatie wordt verzameld: als onderdeel van het bestelproces wordt de volgende informatie verzameld van shoppers: Google

Naam Verzenden / Factuuradres E-mailadres Telefoonnummer Creditcard / betaalkaartinformatie.

Agentbeleid

Ons bedrijf biedt nu een uitgebreide service om samen met u te werken en te ontwikkelen, inclusief de productservice en advies voor uitbreiding, de details als volgt:

1. snel en doelmatig. Nu zou je de productagent van ons bedrijf kunnen zijn, dan zou je je nieuwe online verkoop kunnen openen! En ons bedrijf zou voorrang geven aan de service van productaanbeveling en vrijuitbreiding, u winnen in de eerste run!

2. Om de update van het product bij te houden, adviseren wij dat alle goederen op de verkoopwebsite, die door ons zijn verstrekt. We zouden per e-mail of TEL op de hoogte zijn van de update van de nieuwe goederen. Tegelijkertijd, als u een vraag heeft naar het nieuwe product of naar de nieuwe markt, zullen alleen feedback en ons bedrijf onmiddellijk antwoorden.

3. Het sterke logistieke steunsysteem en de samenwerking van fabriek, maken ons zeer zeker dat de kleinhandelsdienst van goederen. Tezelfdertijd, zoals voor de verzending, zou ons bedrijf huis-aan-huis-dienst gratis aanbieden.

4. De verkoopprijzen worden lokaal vastgesteld door agent en de groothandelsprijzen van onze producten zijn gebaseerd op onze verkoopprijzen. Normaal gesproken handelen we op een handelskortingsbasis van 30%, de hoeveelheid is met een voorkeursbehandeling.

5. De website van agenten kan de vrijheid hebben om de betalingswijze te selecteren die afhankelijk is van de praktische situatie en de sterke technische ondersteuning van ons bedrijf kan de module van online betalingen voor de uitbreiding van uw bedrijf ontwikkelen.

6. Ons bedrijf garandeert dat in termen van het aantal bestellingen dat na 2 dagen na levering wordt ingevoerd, en om een ​​lijst met alle volgnummers van bestellingen te verstrekken, waarmee u on-line realtime tracking kunt zijn. De tijd dat de goederen 3-5 dagen op hun bestemming aankomen.

7. Met betrekking tot transportgoederen en aanverwant beleid en gerelateerde producten FAQ, zorg alstublieft voor de retailwebsite van ons bedrijf! Tegelijkertijd kunnen agenten worden gebaseerd op hun behoeften, ons bedrijf feedback geven, we zullen de update doen ", aldus het bedrijf specificeren".

Terug