Happy Easter!

VROLIJK PASEN!

Dit jaar doe ik er zelf niets aan, want ik moet (eigenlijk) aan school(!) vandaag. Verschil moet er zijn, zullen we maar zeggen.
We hebben ook geen paasontbijtje, -brunch of -diner op de planning staan en ik heb zelfs geen choco-eitjes in huis – maar dat is meer voor mijn eigen veiligheid: ik vreet die dingen namelijk in één keer op en dan heb ik vervolgens de hele dag buikpijn, haha.

Op stage hebben we Pasen gelukkig wel een beetje gevierd met een lekkere lunch, dus het gaat niet helemaal ongemerkt voorbij dit jaar. We hebben de jongeren ook nog naar paaseitjes laten zoeken. Ze kwamen steeds om tips vragen, om na een half uur tot de conclusie te komen dat we helemaal niets hadden verstopt. Prachtig!

Wat doe jij met Pasen?

Volg Iris Denkt op Bloglovin
of Facebook!

Ik zocht nog wel even watΒ cutenessΒ op voor jullie! Enjoy!

rabbit
Je zou deze tegenkomen in je eitje … Aaah!

puppy

Have a nice day!

16 thoughts on “Happy Easter!”

  1. Wat een lieve plaatjes!
    Pasen was voor mij vooral lekker genieten van het lange weekend, lekker eten en relaxen. Van mij mag het elk weekend wel Pasen zijn, totaal niet verkeerd hihi.

  2. Succes met je huiswerk Iris! Wat een lol dan om daar met dit mooie weer mee bezig te zijn maar wel ijverig πŸ™‚ Vanmorgen eerst in de kerk gevierd hoe Jezus met zijn opstanding de dood heeft overwonnen. Verder lekker in de tuin gezeten en vanavond gewerkt in het verpleeghuis. Dat gaat ook altijd door…mensen wat extra verwend met lekker paasbrood πŸ˜‰

  3. Ik doe eigenlijk niks aan Pasen. Ik heb ook gewoon aan een stageopdracht gewerkt. En mijn chocolade paashaas had ik in maart al opgegeten haha, oeps. Fijne Pasen!

    1. Haha, ik had niet eens een haas. Puur uit voorzorg haha, ik kan ‘m ook niet bewaren en in delen opeten πŸ˜› Het moet meteen op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
Follow Me

Follow
Follow
Powered by: Wordpress