You had me at Disney

Bij mijn nieuwe oppasadres leerde ik je van dichtbij kennen. Je verschijnt in drie verschillende versies: een voor mama, een voor papa en een voor de kinderen. Eigenlijk leerde ik alleen de kinderversie kennen en die was overweldigend: vol met kinderfilms die ik nog nooit gezien had, maar ook vol met Disney. You had me at Disney.
Helaas was onze relatie maar van korte duur.

Na een deel van een film waarin de animatie- en normale wereld door elkaar lopen, is het voor de kinderen tijd om naar bed te gaan. Ik moet nog even voorlezen: dat hoort er natuurlijk bij. Jij wacht geduldig op me en als de lichten uitgaan, kruip ik onder een dekentje om wat tijd met jou door te brengen.

Je werkt via de Wii. Geen idee hoe dat werkt, maar het kruisje betekent altijd overal “exit”, dus vast ook bij jou. Natuurlijk lukt het. Het kruisje sluit de film af, maar daarmee ook het hele kinderaccount. Geen Disney voor mij en de paniek slaat toe. Het kruisje loopt vast en opeens verschijnt er een melding met JA of NEE. Ik druk op JA, zonder de melding te lezen. Er gebeurt van alles, dus ik prijs mezelf al gelukkig.

Het tegendeel blijkt waar: je springt even op zwart en daarna verschijnt je algemene inlogscherm. Shit, ik heb het hele gezin afgemeld! Daar zit ik dan, met een kop thee onder mijn dekentje. Geen series zonder reclame voor mij vanavond.

Lieve Netflix, dit werkt niet voor mij. Het ligt niet aan jou, maar overduidelijk aan mij. Misschien moeten we het op een later moment nog eens proberen, maar voor nu was het leuk zo lang het duurde.

6 thoughts on “You had me at Disney”

  1. Hihi oepsie! Ik was laatst bij een vriendin en wilde een stom programma afzetten, maar ik begreep er geen bal van met al die 3423843294 afstandsbedieningen. Uiteindelijk is het me gelukt om een wachtwoord op haar tv te zetten en we hebben er de hele avond over gedaan om het er weer af te krijgen. :’)
    Dina onlangs geplaatst…De leukste films van Wes AndersonMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
Follow Me

Follow
Follow
Powered by: Wordpress