About

Wie?
Ik ben een drieëntwintigjarige studente Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Inmiddels ben ik begonnen met mijn stage.
Mijn roots liggen in Brabant, maar twee jaar geleden verhuisde ik naar een dorpje wat nog vele malen kleiner is dan het dorp waar ik ben opgegroeid. Inmiddels ben ik daar ook weer weg en sinds november 2013 woon ik in Leiden. Ik heb hier samen met een vriendin een erg leuk appartement, wat we met onze spulletjes helemaal “van ons” hebben gemaakt.
Schrijven is altijd al mijn ding geweest, vandaar dat ik ook een jaartje HBO Journalistiek in Tilburg geprobeerd heb. Schrijven omdat het moet bleek niets voor mij; ik ben meer een schrijver omdat het kan. Buiten schrijven houd ik ook nog erg van muziek, lezen, shoppen (verrassend he), fotografie (voor én achter de camera), wintersporten, paardrijden en zonnen.

Vijftig tinten Iris!
Ik ben begonnen met een blog omdat al mijn Journalistiekvriendjes dat deden. Lekker origineel dus. Mijn moeder had er ook al eens op gehamerd dat ik “er echt wat mee moest gaan doen” dus zo geschiedde. Zoals ik al zei, houd ik niet van schrijven omdat het moet, maar juist omdat het kan. Ik schrijf over vanalles, maar probeer het zo leuk en luchtig mogelijk te houden. Ik heb – gelukkig – niet overal verstand van en probeer wat humor over te brengen. Vijftig tinten Iris, omdat geen blog hetzelfde is!
En verder? Lekker lezen zou ik zeggen. Enne, lezen is leuk, maar reacties zijn nog veeeel leuker!

Dikke kus,
Iris

5 thoughts on “About”

 1. Wat een gave blog, Iris! Echt superleuk gemaakt 😀 Ik ben zelf onlangs begonnen met het bloggen en ben nu bezig met het overzetten naar een eigen domein (met behulp van diegene die ook mijn layout zal ontwerpen). Ik zag trouwens dat je SPH studeert, we hebben een overeenkomst! Ik doe dezelfde studie en zit momenteel in mijn tweede studiejaar! Ik ga je blog met veel plezier volgen 🙂

  1. Dankjewel! Wat een lieve reactie! 🙂
   SPH is inderdaad wel leuk, maar kom erachter dat ik misschien beter Pedagogiek had kunnen doen haha. Ach, dan maar een master die die kant op gaat 😉

 2. Ik moet vaak lachen om je verhalen. Zijn leuk om te lezen maar dat wist ik natuurlijk al. Je schrijft immers al jaren. Begonnen met prachtige gedichten en nu deze blogs.
  Ik kijk er elke keer weer naar uit.
  Dikke knuffel van mij xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
Follow Me

Follow
Follow
Powered by: Wordpress